Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Хабар у 5 тисяч доларів: судитимуть депутата та начальника управління Полтавської міськради

Хабар у 5 тисяч доларів: судитимуть депутата та начальника управління Полтавської міськради

Обвинувальний акт стосовно депутата на начальника управління Полтавської міської ради передали для розгляду до Октябрського районного суду Полтави.

Про це повідомили у Полтавській обласній прокуратурі.

“Указані особи обвинувачуються у вимаганні та одержанні від громадянина 5 тис. дол. США за погодження дозвільних документів зовнішнього опорядження фасаду нежитлового приміщення та розміщення літнього майданчика у центрі Полтави”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, депутату та начальнику управління інкриміновано вчинення кримінальних правопорушень за ч. 3 ст. 368 та ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України (вимагання та одержання неправомірної вигоди та внесення до офіційного документа завідомо неправдивих відомостей, за попередньою змовою групою осіб).

За процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося відділом поліції № 1 Полтавського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області, оперативний супровід – Управлінням Служби безпеки України в Полтавській області.

Нагадаємо, 2 вересня депутата Полтавської міської ради та начальника одного з управлінь Полтавської міської ради викрили на одержанні неправомірної вигоди. Наприкінці листопада прокуратура завершила досудове розслідування у справі депутата Полтавської міської ради.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту