Ви тут:
PROвсе Полтавщина Суспільство 

Грав через сильний біль: відомий музикант з Полтави розповів як потрапив у ДТП

Грав через сильний біль: відомий музикант з Полтави розповів як потрапив у ДТП

Женя Галич ще влітку впав з мотоцикла, а почав повноцінно відновлюватись лише зараз.

Більше про це він написав на своїй сторінці у соцмережі facebook.

“У серпні я впав із мотоцикла. Я не був винен, просто якийсь “поспішаючий” вилетів на зустрічку, а я уникав “лобового”. Залатали, сказали до весілля заживе. Заживало кілька тижнів, начебто видужував… Поїхав у тур і не грав повноцінно через дискомфорт та біль (на знеболювальних та алкоголі). Погіршило, стало гірше, мало що допомагало. Прооперували, запилили, почистили, прокапали, прокололи та за тиждень виписали… З учора вже вдома. Відновлююсь”, – йдеться у розповіді.

Читайте також: Женя Галич у Полтаві влаштував квартирник

Євген Галич навчався у Полтавському військовому інституті зв’язку (лейтенант запасу, інженер телекомунікаційних систем і мереж). Водночас Євген вже працював на радіостанції та дуже багато часу проводив у місті Полтаві та її нічних клубах. Ще в інституті він реально зрозумів, що більш нічим іншим займатися не хоче, окрім музики.
У травні 2017 року Євген, як лідер гурту O.Torvald, представляв Україну на Євробаченні-2017 у Києві з композицією “Time” (“Час”).

За результатами спільного голосування членів журі та телеглядачів, пісня отримала 36 балів та посіла 24 місце серед 26 учасників у фіналі, а в загальному серед 42 учасників.

Перейти до вмісту