Ви тут:
Спорт Суспільство 

Еліна Світоліна представила свого нового тренера

Еліна Світоліна представила свого нового тренера

Українська тенісистка також презентувала свою команду.

Як повідомляє Великий теніс України, перша ракетка України Еліна Світоліна 23 грудня назвала імена своїх нових тренерів.

У складі команди Еліни Світоліної – тренер Андіс Юшка, Гюнтер Бреснік як тренер-консультант та тренер з фізичної підготовки Юрій Жураковський. Разом із цими спеціалістами Світоліна проводить тренувальні збори перед стартом у сезоні-2022.

Латвійський екс-тенісист Андіс Юшка працював як спаринг-партнер та тренер з іншими представницями WTA: Оленою Остапенко (Латвія) та Амандою Анісімовою (США).

Читайте також: Еліна Світоліна вперше з 2017 року залишила ТОП кращих у світі

Як тренер-консультант команду українки поповнив і відомий австрійський тренер Гюнтер Бресник, який з початку цього року тренує чоловіка Світоліної Гаеля Монфіса. У списку колишніх підопічних Бресніка – Борис Беккер, Патрік Макінрой, Домінік Тім, а також співвітчизник Андіса Юшкі – Ернест Гулбіс.

«Я у великому передчутті від початку наступного сезону разом із моєю новою командою. Той досвід, який має кожен із них, я впевнена, принесе користь моїй грі. Я відчуваю, що це правильні люди для співпраці на цьому етапі моєї кар’єри», – сказала Світоліна.

Нагадаємо, що наприкінці сезону 2021 року Світоліна припинила співпрацю з Ендрю Беттлсом.

Перейти до вмісту