Ви тут:

3 бренда французького одягу, які допоможуть створити неперевершені образи

3 бренда французького одягу, які допоможуть створити неперевершені образи

Від вибору одягу та вміння його гармонійно комбінувати між собою залежить те, наскільки впевнено ви будете себе почувати, яке враження будете справляти на оточуючих. Для того, щоб кожен міг підкреслити свою індивідуальність та почуватися комфортно, французькі бренди підбирають якісні матеріали та ретельно продумують дизайн своїх колекцій.

  1. Kenzo

Головна відмінність французького бренду одягу, взуття та аксесуарів — характерний динамічний стиль. Колекції Kenzo відрізняються сміливим поєднанням яскравих кольорів та принтів.

Переважна більшість шанувальників бренду — молодь і люди, які, попри вік та соціальний статус, готові до сміливих експериментів з іміджем. Одяг від Kenzo допоможе створити образи, які не дозволять залишитись непоміченими ні на вечірці, ні у повсякденному житті. Найкращий спосіб поповнити гардероб речами топового французького бренду — замовити їх в інтернет-магазині компанії «Invogue».

  1. Lacoste

Знаменитий французький бренд славиться якісним і стильним класичним та спортивним одягом. Команда дизайнерів Lacoste постійно стежить за новими тенденціями в моді та орієнтується на них при створенні колекцій.

Основні риси колекцій французького бренду — гармонійне поєднання простоти та елегантності. Перевага надається простому крою та чітким лініям. Крім основних лінійок чоловічого та жіночого одягу, Lacoste випускає неординарні колекції, для створення яких залучають вуличних художників. На більшості моделей є емблема торгової марки — крокодил з відкритою пащею.

  1. Louis Vuitton

Паризький бренд Louis Vuitton добре відомий завдяки сумкам та валізам, які є його родзинкою. Проте французький виробник випускає і багато інших речей, включаючи жіночий та чоловічий одяг.

Кожен сезон марка влаштовує сенсацію у світі моди, створюючи речі у вінтажному, мінімалістичному та мілітарі стилі, використовуючи елементи вуличних графіті, принти у стилі 60-х. Купуючи одяг від Louis Vuitton, ви зможете носити його роками. Він завжди буде в тренді і не втратить первозданного вигляду, оскільки зроблений з якісних та довговічних матеріалів.

Kenzo, Lacoste, Louis Vuitton — відомі французькі бренди люксового одягу, що викликає захоплення та дозволяє виглядати та почуватися впевнено. Предмети гардеробу цих марок відрізняються не тільки цікавим та оригінальним дизайном, але й якістю. Для створення одягу ці бренди використовують дорогі натуральні тканини.

Перейти до вмісту