Ви тут:
PROвсе Суспільство 

26 грудня – День подарунків

26 грудня – День подарунків

Сьогодні, 26 грудня, у світі святкують День подарунків. Свято виникло у Великій Британії та пов’язаних з нею країн Британської співдружності, а саме в Канаді та Австралії, Новій Зеландії та на Самоа, Кірібаті і т.д.

Спочатку це день називався Boxing day і був неробочим днем. Невід’ємно зв’язувався з християнськими традиціями і відзначався на другий день після Різдва. Як правило, за цілком природних причин, тоді вчиняти благодійні подарунки мали більше можливостей саме забезпечені верстви суспільства: господарі підприємств, аристократи, купці і комерсанти, повідомляє Главком. 

Подарунки дарували на адресу своїх підлеглих, слуг, робітників і прикажчиків, загалом всіх тих, хто на думку заможних людей не міг собі багато чого дозволити.

З часом ця традиція поширилася і на інші верстви суспільства, була підхоплена і розповсюдилася по всьому світу. 

До вибору подарунка необхідно поставитися з особливою увагою. Дуже бажано врахувати загальний настрій святкової атмосфери. Зовсім не обов’язково дарувати дорогі подарунки, адже головне увага і турбота, йдеться на сайті dilovamova.  Подарунок, який оберете, нехай буде несподіваним сюрпризом, в чимось корисним або просто приємним, головне зробити це від чистого серця. 

Перейти до вмісту