Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Злата Огнєвіч офіційно стала амбасадоркою благодійного фонду “Таблеточки”

Злата Огнєвіч офіційно стала амбасадоркою благодійного фонду “Таблеточки”

Відтепер, як представник інтересів онкохворих дітей, співачка Злата Огнєвіч від імені дітей та фонду говоритиме про їхні потреби та про важливість об’єднання людей навколо перемоги над дитячим раком.

Амбасадорство у фонді “Таблеточки” означає особливий статус, що передбачає виконання певних обов’язків. Відтепер Злата Огнєвіч, як публічна особа, докладатиме зусиль до поширення інформації про потреби дітей з раком, братиме участь в акціях на їхню користь. Співачка вже неодноразово підтримувала підопічних фонду у різних акціях: дарувала їм свій день народження, організовуючи збір коштів. Зараз Злата бере участь у всеукраїнській акції фонду спільно з компанією АТБ-маркет “Мене це стосується! А тебе?”.

“Ми вдячні Златі за всю ту допомогу і підтримку підопічних фонду, яку вона вже зробила. Амбасадорство – дуже особливий і важливий статус. Це приклад того, як артист може використати свій талант, щоб допомогти справі, яка його хвилює. І надихнути інших на допомогу дітям з онкологією”, – зауважила директорка зі стратегічних партнерств фонду Світлана Пугач.

Щороку в Україні діагностується тисяча випадків дитячого раку. Наразі в Україні одужує близько 50-60% дітей. В європейських країнах рівень виживаності понад 80%. Різниця пояснюється зокрема тим, що в Україні поки що не вистачає ресурсів, аби подолати дитячий рак. Але головне – дитячий рак виліковний. Подолати його можна об’єднавши зусилля всі разом, зробити так, щоб якомога більше цих дітей одужувало. Важливу роль у цьому беруть амбасадори фонду, які допомагають поширювати інформацію про дитячу онкологію і про те, як її перемогти, і як можна приєднатися до цієї перемоги.

“Я щиро вірю в те, що кожна людина може стати справжнім чарівником: здійснити чиюсь маленьку чи велику мрію, змотивувати інших на нові звершення та сильні вчинки. Ми потрібні одне одному у цьому величезному світі! Ми потрібні дітям, які найбільше мріють перемогти свою хворобу, і я вірю, що вони переможуть. Бути амбасадоркою фонду “Таблеточки” – для мене означає бути справжнім другом дітей. Разом ми можемо здійснити їхню мрію та наблизити до одужання”, – розповіла співачка Злата Огнєвіч.

“Таблеточки” – благодійний фонд, який понад 10 років допомагає онкохворим дітям в Україні. Фонд працює в чотирьох напрямках: адресна допомога сім’ям, системна допомога дитячим онковідділенням, захист прав дітей і професійний розвиток медичного персоналу. Щомісяця під опікою фонду 500 сімей і 21 онковідділення по всій Україні. За час роботи фонду 5500 сімей отримали адресну допомогу.

Перейти до вмісту