Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

“Ворскла” зазнала великого розгрому у Дніпрі

“Ворскла” зазнала великого розгрому у Дніпрі

Підопічні Юрія Максимова занадто багато помилялись у матчі проти конкурента за місце у “зоні Єврокубків”.

“Ворскла” програла “Дніпро-1” з рахунком 1:5.

Найбільш очікуваний матч недільної програми 16 туру VBET Ліги став справжнім футбольним святом. Причому святом, яке почалося “з місця в кар’єр”: уже на 10-й секунді господарі поля відкрили рахунок, що для гостей стало справжнім шоком, повідомили в УПЛ.

По тому дніпряни, діючи дуже впевнено, продовжували контролювати перебіг подій на полі, раз за разом організовуючи гольові моменти. Натомість “Ворскла” у цей проміжок часу вражала хіба що великою кількістю помилок у захисті – й це з трьома центрбеками в основі.

В другому таймі події розвивалися так, що іноді складно було повірити в їхню реальність. Якийсь час здавалося, що в грі ось-ось настане перелом: дніпряни не реалізували пенальті, а потім воротар “Ворскли” у чудовому сейві врятував команду. Однак опісля господарі поля просто розірвали гостей. Підопічні Ігора Йовічевіча демонстрували височенний рівень зіграності (п’ятий гол у вигляді комбінації був просто фантастичним), натомість полтавці напомилялися стільки, як, мабуть, за все перше коло. Все, на що спромоглася команда Юрія Максимова, – це “гол престижу”.

Перейти до вмісту