Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство ТОП-новина 

Волейбольна Суперліга: “Полтавчанка” у напруженому матчі поступилася “Добродію”

Волейбольна Суперліга: “Полтавчанка” у напруженому матчі поступилася “Добродію”

Вінничанки здобула перемогу на «нервах».

Полтавки досить невдало стартували у новому чемпіонаті – лише одна перемога (над «Галичанкою» – прим.автора) у стартових 5 матчах. Саме цей факт на думку деяких фахівців міг стали однією з причин несподіваної відставки Сергій Побережченко з посади головного тренера клубу, який згідно з офіційною інформацією, залишив свою посаду наприкінці жовтня «за сімейними обставинами». Слід відзначити, що на матч з «Добродієм» полтавок на паркет виводив дует тренерів – Анна Назаренко та Олександр Кириленко.

Не надто успішно справи йшли й у вінничанок: «Добродій» мав дві перемоги (над «Регіною» та «Волинню»). Водночас лише у матчі проти «Аланти» представниці Вінниці за рахунком практично не мали шансів на успіх. Надалі навіть у протистояннях з українськими грандами «Прометеєм» та «Хіміком» молода команда тандему Юлія Якушева/Олена Буртова практично до останнього мала шанси зачепитися за очки.

Цікаво, що саме вказані тренери минулого сезону на чолі з «Білозгаром» досить впевнено перемогли у серії перехідних матчів за місце у Суперлізі (3:0) … «Полтавчанку-ПНПУ». Полтавки залишилися у найвищому дивізіоні лише завдяки відмові від участі команди з Житомира.

У підсумку, «Полтавчанка» зазнала чергової поразки (0:3), однак перемога далася вінничанкам ціною великих нервів – 23:25 23:25, 21:25. Кращою у матчі стала Валерія Якушева з «Добродія», на рахунку якої 27 (!) очок.

Фото – Олег Дубина / ОКІА «Новини Полтавщини».

[metaslider id=832331]
Перейти до вмісту