Ви тут:
Суспільство Україна 

В Україні з’явиться Державний соціальний стандарт фізкультуро-спортивної реабілітації ветеранів, – Уряд

В Україні з’явиться Державний соціальний стандарт фізкультуро-спортивної реабілітації ветеранів, – Уряд

Кабінет Міністрів України на черговому засіданні затвердив Державний соціальний стандарт фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів війни, членів їхніх сімей та сімей загиблих (померлих) ветеранів війни.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Державний стандарт розроблений Мінветеранів на виконання резолюції Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля до Указу Президента України від 23.08.2020 №342 “Питання розвитку національної системи фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів війни та членів їх сімей, сімей загиблих (померлих) ветеранів війни”.

“Уряд створює умови для розвитку конкуренції надавачів послуг, що сприятиме покращенню якості проведення фізкультуро-спортивної реабілітації захисників українських ветеранів та членів їхніх сімей. Адже відновлення здоров’я наших Захисників – є одним із десяти пріоритетних напрямів роботи Мінветеранів”, – наголосила Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

Читайте також: Ветерани АТО зможуть безкоштовно навчатись в 4 престижних вишах

Зокрема, затверджений Державний соціальний стандарт встановлює порядок визначення індивідуальних потреб у послузі з фізкультурно-спортивної реабілітації, складання індивідуального плану її надання, вимоги до приміщення та обладнання, фінансово-економічне обґрунтування вартості послуги та оцінку ефективності реабілітації.

Перейти до вмісту