Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

В Гадяцькому коледжі культури провели “День відкритих дверей”

В Гадяцькому коледжі культури провели “День відкритих дверей”

24 листопада в Гадяцькому фаховому коледжі культури і мистецтв ім. І.П.Котляревського традиційно відбувся день відкритих дверей. Захід проходив дистанційно і транслювався у прямому ефірі на сторінці коледжу у Facebook. З вітальним словом до абітурієнтів звернувся директор коледжу, Відмінник освіти, заслужений працівник культури України Анатолій Насменчук, який розповів про основні переваги навчання в одному з кращих мистецьких закладів Полтавщини. До числа його випускників належать чимало відомих і талановитих артистів – Тетяна Садохіна, Віталій Скакун, Валерій Соколик і так можна перелічувати ще не одну сотню достойних і успішних людей.

У ході Дня відкритих дверей вступники дізналися про спеціальності та напрями, за якими здійснюється підготовка фахівців у коледжі, умови навчання і проживання студентів. А з правилами вступу до закладу освіти абітурієнтів познайомив відповідальний секретар приймальної комісії Руслан Гузій.

Також в межах Дня відкритих дверей проводилися онлайн зустрічі абітурієнтів та їхніх батьків з головами  циклових комісій спеціальностей, які протягом дня надавали консультації щодо навчального процесу, організацію дозвілля та побуту студентів, перспектив працевлаштування випускників.

Захід охопив понад тисячну аудиторію – і це справжнє досягнення, адже вибір професії – це одне з найважливіших питань, що постає перед кожною молодою людиною, яка закінчує навчання у школі. І цей вибір має бути свідомим та виваженим, адже обрана професія – це запорука цікавого, благополучного та щасливого життя. Немає більшого щастя, ніж все життя творити те, що щиро любиш.

Отже, якщо ваше серце належить мистецтву і ви мрієте самореалізуватися у соціокультурній сфері, то двері цього закладу освіти завжди відкриті саме для вас. Приєднуйтесь до дружної родини котляревців!

Повну трансляцію можна переглянути за посиланням.

Фото – Володимир Павлюченко

Перейти до вмісту