Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

У Полтаві відбулися обласні легкоатлетичні змагання

У Полтаві відбулися обласні легкоатлетичні змагання

У Полтаві провели обласний легкоатлетичний турнір на призи срібного призера Олімпійських ігор Леоніда Володимировича Бартєнєва.

Як розповіли у НОК України, Полтавське обласне  відділення Національного олімпійського комітету України спільно з Полтавською обласною федерацією легкої атлетики, вже 14 рік поспіль проводять відкритий обласний легкоатлетичний турнір на призи Леоніда Бартєнєва. Який свого часу став заслуженим майстром спорту СРСР, дворазовим срібним призером Олімпійських ігор у Мельбурні 1956 р. та Римі 1960 р., одинадцяти разовим чемпіоном СРСР з бігу на 100 та 200 метрів.

Учасників змагань привітали почесні гості: відповідальний секретар Полтавського обласного відділення НОК України Олена Кучеренко, в.о. начальника Полтавського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Тетяна Патока . Також на змагання завітала сестра Леоніда Бартенєва – Вікторія Мартинова, яка передала привітання спортсменам від Олімпійського призера, побажала нових рекордів та успіхів на змаганнях.

Діти змагалися у бігу на 60 м, 300 м, 800 м, 1500 м, 60 с/б, стрибки  в довжину, висоту, потрійний, естафета «шведська», біг на 200 метрів. Більше, ніж 300 атлетів з Полтавської області взяли участь у змаганнях.

Перейти до вмісту