Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

У київському видавництві вийшла друком нова дитяча книга полтавки Тетяни Луньової

У київському видавництві вийшла друком нова дитяча книга полтавки Тетяни Луньової

Доцентку кафедри англійської та німецької філології Полтавського педуніверситету Тетяну Луньову широка публіка краще знає, як успішну письменницю. Написані нею книги – унікальні, казково добрі, сповнені особливого відчуття любові й світлої ніжності, мудрі й захопливі. Дитячі, та читаючи їх власній дитині, дорослі, мама чи тато, знайдуть там чимало важливого для себе.

І ось нова свіженька, ще пахнуча типографською фарбою книга вже в руках авторки – «Янголяткова Абетка». З 9-ти книг Тетяни Луньової – це її 6-та книга для дітей. Книжка побачила світ у київському видавництві «АВІАЗ».

Трапляється, що дітям потрібна допомога янгола. А буває, що янголяті без дитячої допомоги не впоратися. Саме так сталося у цій історії, у якій першокласники та янголя не тільки виручили одне одного, а й відновили магічну абетку і порятували цілий Усесвіт.

Якісних і цікавих книг українською стає все більше, автори знаходять можливість бути почутими – це важливо не лише для вузького кола причетних, а й для всього суспільства. І наклад цього видання в тисячу примірників допоможе зробити чимало діток добрішими й розумнішими.

«Ця книга писалася натхенно. В її основі лежать професійні філологічні знання про алфавіт як унікальний феномен культури, щира любов до рідного українського слова, позитивний досвід спілкування з багатьма дітьми й учителями», – розповіла авторка Тетяна Луньова.

Хочеться доброї долі для цієї книги, а для авторки – ще багато нових талановитих ідей.

Марія Бойко

Фото: Тетяна Луньова, видавництво «АВІАЗ»

 

Перейти до вмісту