Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці вбили 34-річного чоловіка

У Кременчуці вбили 34-річного чоловіка

Полтавські поліцейські встановили особу, яку обґрунтовано підозрюють в умисному вбивстві 34-річного місцевого жителя.

Про загибель чоловіка поліції стало відомо вранці 22 листопада. Його тіло з тілесними ушкодженнями виявили у будинку, в якому чоловік проживав разом з рідними, повідомили у пресслужбі поліції Полтавщини.

“Під час проведення першочергових слідчих дій вдалося встановити особу, що обґрунтовано підозрюється у вчиненні злочину. Встановлено, що смертельні тілесні ушкодження чоловік отримав під час раптової сварки з 60-річною місцевою мешканкою. Під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, слідчо-оперативна група поліції виявила на території домоволодіння знаряддя злочину та інші речові докази”, – повідомив т.в.о. Кременчуцького районного управління поліції Андрій Власенко.

Особу, яку підозрюють у вбивстві чоловіка, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

У рамках відкритого кримінального провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України триває досудове розслідування. У разі доведення судом вини підозрюваній загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Перейти до вмісту