Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці третя хвиля COVID-19 йде на спад, – міська рада

У Кременчуці третя хвиля COVID-19 йде на спад, – міська рада

Протягом тижня у Кременчуці зареєстровано 2588 нових випадків корона вірусної хвороби, протягом жовтня таких випадків було 2650.

Про це повідомили у міській раді.

“Отже, вже до кінця листопада місяця зростання нових підтверджених випадків вірусу нового типу в 10 разів не очікується. Найбільша кількість нових випадків коронавірусу у кременчужан було зареєстровано 25 жовтня, а цього місяця в один із днів таких випадків було 192. Статистика показує динаміку зниження”, – йдеться у повідомленні.

У порівнянні з жовтнем місяцем протягом листопада до лікарів із ознаками ГРВІ звертається менша кількість дітей. Статистика говорить, якщо в жовтні реєструвалося до 223 звернень щодня, то вже в листопаді кількість  таких звернень наближається до 148 щоденно.

“Із 25 жовтня пікових навантажень на медичну систему із скаргами на ГРВІ у дітей не фіксується, втричі знизилася захворюваність га гострі респіраторні вірусні серед дітей. Якщо у жовтні таких випадків щотижня було 930, то поточного тижня цей показник становить 333”, – зазначили у міськраді.

 

Перейти до вмісту