Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Карлівській громаді посилили карантинні обмеження

У Карлівській громаді посилили карантинні обмеження

У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації на території Карлівської громади запровадили додаткові протиепідемічні заходи.

Як повідомили у Карлівській міськраді, забороняється здійснення пасажирських перевезень автомобільним транспортом на маршрутах загального користування без наявності у водія та кондуктора негативного результату тестування на СОVID-19 або відповідної довідки про вакцинацію та забороняється пасажирам (крім осіб, які не досягли 18 років) користуватися послугами пасажирських перевезень автомобільним транспортом на маршрутах загального користування без наявності у них негативного результату тестування на СОVID-19 або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації.

“При перевірці, відповідальність за наявність документу про щеплення або негативного тесту на COVID-19 під час поїздок автомобільним транспортом покладається на пасажирів”, – йдеться у повідомленні.

Наразі створені мобільні групи з представників поліції, Держпродспоживслужби та міської ради, які проводять комісійні перевірки з дотримання протиепідемічного режиму суб’єктами господарювання та громадянами за напрямками:

– об’єктів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, надання послуг;

– об’єктів закладів освіти;

– підприємств у галузі транспорту;

При виявленні порушень члени робочої групи складатимуть відповідні протоколи.

Фото: Карлівська міськрада

Перейти до вмісту