Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Правоохоронці перевіряють інформацію про можливе знущання над 4-річною дівчинкою у Диканській громаді

Правоохоронці перевіряють інформацію про можливе знущання над 4-річною дівчинкою у Диканській громаді

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький просить правоохоронців провести перевірку фактів та обставин події, про яку йому повідомили, щодо знущання над дитиною у Диканській громаді.

“Жахлива подія, від якої стає моторошно! Мене повідомили про випадок знущання над дитиною, який трапився у Диканській громаді! Під час тихої години, 4-х річній дівчинці, аби вона не плакала, вихователі скотчем замотали руки та ноги, а потім ще й заклеїли рот. Звертаюсь до керівництва ГУ Національної поліції у Полтавській області щодо перевірки фактів та обставин цієї надзвичайної події! Я не вказую назву населеного пункту, а ні прізвища працівників і, звісно, дитини – зрештою, усі обставини повинні бути з’ясовані та підтверджені, або спростовані. Не хочу, щоб дана історія замовчувалася, як це відбувалося неодноразово в інших випадках”, – написав Олександр Біленький у фейсбуці.

Речник ГУНП у Полтавській області Юрій Сулаєв повідомив, що поліція перевіряє дану інформацію.

“Жодного повідомлення про протиправні дії з боку працівників дошкільного закладу від батьків чи опікунів до поліції не надходило. Наразі викладені факти в розміщеній у соціальних мережах публікації ретельно перевіряються поліцією. За результатами перевірки буде надана правова оцінка даній події та поінформована громадськість”, – зазначив Юрій Сулаєв.

Перейти до вмісту