Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Полтавський симфонічний оркестр представив програму кінохітів

Полтавський симфонічний оркестр представив програму кінохітів

22 листопада в концертній залі Полтавського академічного симфонічного оркестру зібрались віддані шанувальники вишуканої музики. Програма кіно хітів подарувала присутнім море насолоди, а вони у свою чергу віддячили артистам щедрими оваціями.

“Проєктом опікувався диригент нашого оркестру Єлізар Пащенко. Впершу чергу завдячую саме йому та музикантам оркестру, які втілили його в реальність. Наш колектив радіє з того, що глядачі щедрими оваціями віддячили за отриману  насолоду від музики кінохітів. Попит є. Чекайте від нас цікавих пропозицій найближчим часом. І цю програму обов’язково повторимо”, – ділиться подальшими планами директор оркестру Михайло Малько.

Артистам і самим до душі ці мелодії – це доводило натхненне й віртуозне виконання шедеврів.

“Над музичним вечором кінохітів наш колектив працював близько місяця. Дякую музикантам  за професійну роботу та адміністрації оркестру за злагоджену роботу в підготовці та реалізації програми”, – резюмує концерт диригент Єлізар Пащенко.

А глядачі поринали в кожну мелодію, як в нову історію – пригодницьку, світлу, романтичну, драматичну, і не залишались байдужими – вкотре і вкотре лунало звідусіль “браво”!

“Концерти нашого симфонічного оркестру – завжди витвір мистецтва. Це доводить кожен концерт і їх неодноразові виступи на європейських сценах. Наші артисти майстри, які заслуговують найбільшого вшанування і вдячності!”, – поділилася враженнями директор Департаменту культури і туризму Ірина Удовиченко, яка відвідала концерт.

Марія Бойко

Фото і відео – Михайло Малько

Перейти до вмісту