Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавське управління лісового господарства спростувало інформацію про наявність пам’ятника Леніну у лісовому масиві

Полтавське управління лісового господарства спростувало інформацію про наявність пам’ятника Леніну у лісовому масиві

Полтавське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомило, що у постійному користуванні державних лісогосподарських підприємств області, які координуються Управлінням (далі – лісгоспи), перебувають лише землі лісогосподарського призначення.

Жодні пам’ятники, а також об’єкти культурної спадщини, на балансах лісгоспів не знаходяться.

Ані лісгоспи, ані Полтавське обласне управління лісового та мисливського господарства не є уповноваженим органом щодо перенесення, встановлення, чи будь-яких інших дій із пам’ятниками.

Також повідомляємо, що працівники лісового господарства перевірили інформацію про даний постамент, й у лісовому масиві його не виявили. Підтвердженням цьому є фото (додаємо). Також будь-хто особисто, відвідавши даний лісовий масив, може в цьому переконатися.

Закон України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» державне лісогосподарське підприємство не порушувало, тому вимагаємо від Полтавського офісу Північно-східного міжрегіонального відділу УІНП ретельно перевіряти інформацію перед публікацією у медійному просторі та спростувати дані, опубліковані в офіційному прес-релізі, щодо наявності пам’ятника В.І.Леніну в лісовому масиві.

Полтавське обласне управління лісового та мисливського господарства

Перейти до вмісту