Ви тут:
Спорт Суспільство 

Один з провідних гравців баскетбольної збірної України зазнав тяжкої травми

Один з провідних гравців баскетбольної збірної України зазнав тяжкої травми

Форвард Київ-Баскета Артем Ковальов під час матчу Суперліги проти Хіміка зазнав пошкодження, через яке не зміг продовжити зустріч.

Як розповіли у Федерації баскетболу України, обстеження молодого баскетболіста виявило травму коліна, яке, на жаль, може бути усунене лише за допомогою хірургічного втручання, повідомляє столичний клуб.

Найближчим часом спортсмен перенесе операцію в клініці сучасної ортопедії та розпочне реабілітацію та комплексне лікування. За словами голови медичного штабу Київ-Баскета Сергія Гумели, на повернення Артема в дію буде потрібно близько 20 днів.

Читайте також: Чотири баскетбольні збірні України 3х3 зіграють на чемпіонатах світу

Форвард пропустить важливі матчі жовто-чорних у Кубку Європи ФІБА, а також старт другого кола Суперліги, а до матчів збірної України проти Грузії та Північної Македонії має повернутись до тренувань.

Ще один гравець команди Костянтин Анікієнко пропустив матч з Хіміком через застуду, але за повідомленнями медичного штабу, у вівторок Анікієнко почувався стабільно добре, а симптомів хвороби вже не спостерігалося. Найближчим часом він повинен повернутися у загальну групу.

Перейти до вмісту