Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Очільники області привітали працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом

Очільники області привітали працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький та голова Полтавської ОДА Олег Синєгуборв привітали працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом.

“Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку! Прийміть щирі вітання з професійним святом! Своєю працею ви сприяєте розбудові інформаційного простору, оперативно висвітлюєте події, що відбуваються в області, здобутки і проблеми громад, забезпечуєте публічний діалог із суспільно-значущих питань, відстоюєте національні інтереси, утверджуєте демократичні цінності. Також хочу відзначити наших зв’язківців, які успішно впроваджують новітні технології  комунікації та зв’язку. Бажаю міцного здоров’я, миру, добробуту, креативних ідей, вдячної аудиторії слухачів та глядачів!”, – йдетьсяу привітанні Олександра Біленького.

“Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку! Сердечно вітаю вас із професійним святом! Сьогодні ви виконуєте надзвичайно важливе завдання – задовольняти  все зростаючі потреби суспільства у об’єктивній інформації, надійному та якісному зв’язку. Прийміть найщиріші слова подяки за вашу сумлінну працю,  відповідальність, об’єктивність, оперативність у наданні інформації. Зичу вам міцного здоров’я,  мирного неба,  натхнення та невичерпної енергії!  Нехай ваша професійність, принциповість та дотримання етичних норм слугують внеском у суспільний розвиток Полтавщини  та України!”, – йдеться у привітанні Олега Синєгубова.

 

 

Перейти до вмісту