Ви тут:
кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині затримали крадіїв терміналів IBox

На Полтавщині затримали крадіїв терміналів IBox

Правоохоронці затримали двох кременчужан, 25 та 26 років, за кілька годин після викрадення IBox-терміналів з магазинів Глобинської тергромади та одного з населених пунктів сусідньої області.

Про це повідомляють в поліції Полтавщини.
“Поліція зареєструвала ряд звернень від підприємців різних тергромад Кременчуцького району про викрадення платіжних терміналів з магазинів. Проаналізувавши отриману інформацію, оперативники вийшли на “слід” ймовірних зловмисників”, – пишуть на сайті обласної поліції з посиланням на т. в. о. керівника Кременчуцького райуправління Андрія Власенка.
Під час слідчих дій правоохоронці вилучили ймовірні знаряддя злочину, гроші, зброю та власне платіжні термінали. Вилучені речові докази на часі досліджують експерти. Слідчі та оперативники встановлюють, чи причетні чоловіки до аналогічних злочинів на території району та області.
На даний час вирішується питання щодо повідомлення фігурантам про підозри та обрання їм запобіжних заходів. Слідчі здійснюють розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України.
Перейти до вмісту