Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині відбулась виїзна нарада Експертної служби МВС

На Полтавщині відбулась виїзна нарада Експертної служби МВС

На Полтавщині підбили підсумки роботи Експертної служби МВС за результатами діяльності за дев’ять місяців поточного року. Досягнення і плани обговорили керівники Державного й обласних науково-дослідних експертно-криміналістичних центрів МВС.

У регіоні вперше провели такий захід. Участь у ньому взяли представники обласної влади – заступник голови облдержадміністрації Євген Греков та перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко, повідомили у Полтавській ОДА. 

“Приємно, що цього разу саме в нашій області відбувається масштабний захід загальнодержавного рівня. Від імені голови облдержадміністрації Олега Синєгубова вітаю усіх присутніх на Полтавщині. Розуміємо, що Полтавський експертний центр заслужив своєю роботою можливість прийняти гостей. У рейтингу за показниками діяльності за перше півріччя він посів І місце по Україні”, – зазначив Євген Греков. 

Розповів, що Полтавська ОДА спільно з обласною радою за профільною регіональною комплексною програмою в межах фінансових можливостей підтримують розвиток експертної служби в регіоні, сприяють створенню нових лабораторій, зокрема й пересувних, а також використанню сучасного обладнання. Цього року, наприклад, за спрямовані за програмою кошти придбаний хроматограф. Це високоякісне обладнання дасть змогу всебічно дослідити алкогольну продукцію вітчизняного й іноземного виробництва, миттєво відреагувати на виявлення фальсифікованого алкоголю з метою недопущення його реалізації, прискорить виконання і якість експертиз.

Директор Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Сергій Кримчук подякував керівництву Полтавської облдержадміністрації за плідну співпрацю з Полтавським НДЕКЦ. Вручив відзнаки переможцям службового турніру серед підрозділів. Нагрудний знак «Кращий працівник МВС України» одержали директор Рівненського НДЕКЦ Андрій Семчук і директор Полтавського НДЕКЦ Тарас Бойко.

Перейти до вмісту