Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині 53-річного чоловіка підозрюють у вбивстві матері

На Полтавщині 53-річного чоловіка підозрюють у вбивстві матері

52-річному жителю Комишнянської тергромади про підозру в умисному вбивстві 79-річної матері.

Про це повідомили у Полтавській обласній прокуратурі.

“За процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури 53-річному місцевому жителю повідомлено про підозру в умисному вбивстві матері (ч. 1 ст. 115 КК України). Також за клопотанням слідчого, погодженого прокурором, Миргородським міськрайонним судом особі обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції Полтавщини, тіло жінки слідчі виявили закопаним на подвір’ї домогосподарства, де фігурант проживав разом із загиблою.

Наприкінці жовтня цього року чоловік під час конфлікту із 79-річною матір’ю завдавав пенсіонерці удари по всьому тілу, доки жінка не перестала подавати ознак життя. А вже 2 листопада, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний розповів своїй знайомій, що у нього померла мати, яку він поховав у садку, на території домоволодіння.

“До дільничного офіцера поліції надійшла інформація від громадян про смерть 79-річної місцевої жінки. Під час проведення перевірки з’ясувалось, що таких відомостей раніше до поліції не надходило. А за місцем проживання цієї жінки дійсно немає. У ході подальших оперативно-розшукових та слідчих дій встановлено, що жінку закопав на території домоволодіння її син. Після проведення слідчих заходів та ексгумації тіла, судово-медичним експертом встановлено, що смерть потерпілої насильницька. У скоєнні злочину обґрунтовано підозрюється 52-річний син убитої”, – розповів т.в.о.начальника Миргородського райвідділу поліції ГУНП Полтавщини Сергій Сергієнко.

Читайте також: На Полтавщині син побив матір та забив до смерті вітчима, – поліція

Наразі у кримінальному провадженні призначено ряд експертиз. Усі обставини події з’ясовуються. Досудове розслідування здійснюється Миргородським районним відділом поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Фото: поліція, прокуратура

Перейти до вмісту