Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

На Донбасі російсько-окупаційні війська дев`ять разів обстріляли позиції українських військових

На Донбасі російсько-окупаційні війська дев`ять разів обстріляли позиції українських військових

4 листопада з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню, 4 з яких із застосовуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

“Біля Мар’їнки ворог двічі відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм. В напрямку Попасної противник здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. По наших позиціях в напрямку Зайцевого ворожі війська вели вогонь двічі, застосовуючи гранатомети різних систем, міномети калібру 120 мм, а також артилерію калібру 152 мм. У районі населеного пункту Майорськ окупанти здійснили два обстріли з гранатометів різних систем та мінометів калібру 82 мм. Неподалік Новотошківського російські найманці двічі вели вогонь, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю”, – повідомляє пресцентр штабу ООС.

 

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

 

“На збройні провокації противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили його припинити обстріли”, – йдеться у повідомленні пресцентру.

Станом на 7 годину ранку, 5 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Перейти до вмісту