Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

На Донбасі російські найманці 5 разів обстріляли позиції ЗСУ, двічі із зібороннеого озброєння

На Донбасі російські найманці 5 разів обстріляли позиції ЗСУ, двічі із зібороннеого озброєння

Упродовж минулої доби, 18 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

“Поблизу Нью-Йорка противник вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. В бік Мар’їнки окупанти здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм. В напрямку Кам’янки російські найманці відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм. Неподалік Південного ворожі війська обстріляли наші позиції з великокаліберних кулеметів”, – про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Крім того, на Донеччині зафіксовано проліт безпілотного літального апарату, ймовірно типу «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Станом на 7 годину ранку, 19 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

Перейти до вмісту