Ви тут:
Суспільство 

Леді Гага випустила документальний фільм про важливість психічного здоров’я

Леді Гага випустила документальний фільм про важливість психічного здоров’я

Відома американська співачка та кіноактриса випустила 30-хвилинний документальний фільм про проблеми психічного здоров’я.

Як повідомляє Новий канал, американська співачка Леді Гага спільно зі своїм фондом Born This Way Foundation випустила документальний фільм, який присвячений психічному здоров’ю. У ньому артистка ділиться власним досвідом та підтримує тих, кому це потрібно.

Фільм від Леді Гаги називається The Power of Kindness (“Сила доброти”). Це короткометражна документалка на 30 хвилин, яка була випущена 13 листопада у Всесвітній день доброти. Він поділений на чотири частини: “Доброта до себе”, “Доброта до інших”, “Доброта до суспільства” та “Створення більш доброго майбутнього”.

“Я мала честь поспілкуватися з молодими людьми, які були вразливими зі мною й одне з одним. Вони розповіли про те, як знайшли себе, який мають досвід щодо підтримки свого ментального здоров’я та наскільки важливою є доброта”, — написала Леді Гага у своєму Instagram.

Цього літа про проблеми з психічним здоров’ям почали говорити з новою силою через випадок на Літніх Олімпійських іграх у Токіо. Американська гімнастка Сімона Байлс відмовилася виступати з командою у фіналі Олімпійських ігор через “медичні проблеми”. Спортсменка поділилася, що переживає проблеми з психічним здоров’ям.

“Щоразу, коли потрапляєш у стресові ситуації, ти панікуєш і насправді не знаєш, як боротися з усіма цими емоціями, особливо на Олімпійських іграх…Я повинна зосередитися на своєму психічному здоров’ї та не загрожувати своєму добробуту”, – заявила Байлс, яка займає друге місце в історії спортивної гімнастики за кількістю нагород з Олімпійських ігор.

2 серпня 2021 року Сімона Байлс, попри психологічні негаразди, прийняла рішення виступити у фіналі останньої вправи спортивної гімнастики на Олімпійських іграх в Токіо — на колоді і 3 серпня завоювала бронзову медаль.

Перейти до вмісту