Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Краща новорічна іграшка: у Зіньківській громаді проводять конкурс серед дітей

Краща новорічна іграшка: у Зіньківській громаді проводять конкурс серед дітей

У Зіньківській громаді оголосили конкурс на кращу новорічну іграшку. Участь у конкурсі можуть брати діти дошкільного та шкільного віку. Триватиме він до 12 грудня.

Головна умова конкурсу – ялинкові прикраси мають бути виготовлені власноруч із матеріалів із вологостійкими властивостями, повідомили у Зіньківській міській раді.

Вимоги до робіт:

– усі ялинкові прикраси повинні бути створені в традиції іграшки новорічно-різдвяного циклу;

– розмір ялинкової прикраси має бути не меншим, ніж 20 см у висоту;

– обов’язковим елементом кожної конкурсної роботи є гапличок для закріплення її на ялинці, довжина якого – не менше за 20 см;

– до кожної поробки необхідно додати стікер, у якому зазначається: прізвище та ім’я автора, вік, назва дошкільного, шкільного чи позашкільного навчального закладу, контактний номер телефону.

– у конкурсі не беруть участь готові фабричні ялинкові прикраси та композиції.

“Ми з нетерпінням чекаємо на нові креативні, неповторні й оригінальні роботи. Бажаємо учасникам конкурсу гарного настрою, реалізації всіх творчих задумів, успіхів та перемог!”, – йдеться в повідомленні.

Журі розгляне всі роботи, які надійдуть від учасників та визначить найкращі. Автори кращих ялинкових іграшок отримають винагороди, а їхні поробки будуть прикрашати ялинку протягом усіх новорічних та різдвяних свят.

Оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців відбудуться під час відкриття головної новорічної ялинки громади на центральній площі Зінькова (вул. Воздвиженська).

Конкурсні роботи приймають у кабінеті відділу економічного розвитку, муніципальних ініціатив та інвестицій Зінькова.

Довідки за телефоном: 099-311-36- 02 (Інна Анатоліївна Золочевська).

Перейти до вмісту