Ви тут:
Спорт Суспільство 

Коли відбудеться наступний бій Василя Ломаченка

Коли відбудеться наступний бій Василя Ломаченка

Поєдинок запланований на грудень 2021 року.

Як повідомляє “Суспільне.спорт”, поєдинок між українцем Василем Ломаченком (15-2, 11 КО) та ганцем Річардом Коммі (30-3, 27 КО) офіційно оголошено. Про це повідомила промоутерська компанія Top Rank – організатор бою.
Бій Ломаченко – Коммі відбудеться 11 грудня.

Місцем його проведення стане арена “Медісон сквер гарден”.

Про можливість проведення бою Ломаченко – Коммі саме 11 грудня раніше повідомляв промоутер українського боксера Егіс Клімас. Цей бій стане для українця другим у 2021 році після перемоги над японцем Масайоші Накатані.
Водночас, промоутер Ломаченка також зазначив про зацікавленість у проведенні бою-реваншу проти Теофімо Лопеса у майбутньому. Саме йому український боксер програв свої чемпіонські титули у 2020 році.

“Медісон сквер гарден” уперше за два роки прийматиме вечір з боксу. Востаннє тут проводили бій Теренс Кроуфорд та Егідіюс Каваляускас: американець захистив звання чемпіона світу WBO у напівсередній вазі, нокаутувавши литовця в дев’ятому раунді.
Для Ломаченка це буде п’ятий бій у кар’єрі на “Медісон сквер гарден”. Востаннє він тут бився у грудні 2018 року, здолавши пуерториканця Хосе Педрасу одностайним рішенням суддів.

Перейти до вмісту