Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Хобі до душі: у Полтаві презентували виставку творчого подружжя з обмеженими можливостями

Хобі до душі: у Полтаві презентували виставку творчого подружжя з обмеженими можливостями

У Полтавській міській централізованій бібліотечній системі презентували виставку родини Данільченків. Юрій Данільченко презентував власні фотороботи, а його дружина Лідія – вишивку.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Полтавської міської централізованої бібліотечної системи.

Щороку, 3 грудня, разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями.

“На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Хтось уже народився з фізичними вадами, хтось набув внаслідок якоїсь травми, інші – рятуючи чиєсь життя. Вони приходять у цей світ, живуть поміж нас”, – йдеться у повідомленні.

Важкі хвороби не зламали полтавців Юрія Данільченка та його дружину Лідію, які, не зважаючи на проблеми зі здоров’ям, знайшли себе в житті.

Юрій Дмитрович із самого дитинства дуже любить книги, багато читає і зараз. Тому не випадково за фахом став бібліотекарем, дуже закоханий у цю професію та із задоволенням працює в цій галузі.

Окрім улюбленої справи у чоловіка є хобі, яким він займається дуже багато років – це фотографування. Він фотографує все, що йому до душі. А його дружина знайшла себе у вишивці.

“Запрошуємо всіх охочих до бібліотеки познайомитися із талантами родини Данільченків. Нехай їхні захоплення надихають, подають приклад та допомагають іншим мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця, наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні”, – зауважили у міській бібліотеці.

Перейти до вмісту