Ви тут:
Культура Суспільство 

ABBA вперше за 40 років випустила новий альбом

ABBA вперше за 40 років випустила новий альбом

Альбом називається Voyage.

Як повідомляє Радіо Свобода, до нього увійшло 10 треків, які вже доступні на стрімінгових сервісах.

ABBA оголосила про вихід альбому у вересні цього року. Тоді гурт презентував дві пісні з нього: I Still Have Faith in You та Don’t Shut Me Down.

ABBA анонсувала віртуальний концерт, який відбудеться навесні 2022 року в Лондоні. Учасники гурту з’являться на сцені у вигляді голограми. Віртуальних музикантів створив режисер “Зоряних війн” Джордж Лукас.

У вересні 2017 року гурт повідомив, що збирається вирушити у віртуальне турне, де замість учасників гурту виступали б їхні цифрові аватари — так звані «аббатари». Утім, через технічні негаразди та пандемію його довелося відкласти до 2022 року. У квітні 2021 року учасник гурту Б’єрн Ульвеус в інтерв’ю виданню The Times розповів, що віртуальний тур відбудеться 2022 року. Турне, що має назву «ABBA Voyage», розпочнеться 27 травня 2022 року та проводитиметься на спеціально спорудженій арені в Олімпійському парку королеви Єлизавети на сході Лондона, концерти в якому заплановані 6 днів на тиждень. Віртуальні копії артистів розробила компанія Industrial Light and Magic, заснована Джорджем Лукасом.

Перейти до вмісту