Ви тут:
Суспільство Україна 

21 листопада відзначають своє професійне свято українські десантники

21 листопада відзначають своє професійне свято українські десантники

День Десантно-штурмових військ ЗСУ відзначають 21 листопада, починаючи з 2017 року, коли Президент України підписав Указ № 380/2017.

Президент Володимир Зеленський привітав Десантно-штурмові війська Збройних Сил України з професійним святом.

“Шановні воїни-десантники! Дорогі ветерани!

Вітаю вас із професійним святом – Днем Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Бути воїном-десантником нелегко, адже саме на ваші плечі війна покладає важкий тягар відповідальності за оперативне реагування на різкі зміни воєнно-стратегічної обстановки та виконання найскладніших завдань. Саме ви одними з перших відбиваєте ворожі дії, рішуче реагуєте на небезпеку, руйнуючи будь-які загарбницькі плани агресора.

У часи доленосних випробувань для нашої держави військовослужбовці цього славетного роду військ на практиці довели високу підготовленість, навченість та професіоналізм.

І сьогодні, у день професійного свята, українські десантники продовжують упевнено і стійко боронити нашу державу, даючи гідну відсіч російському агресору на Сході України.

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вічна їм пам’ять.

Від імені українського народу щиро дякую особовому складу та ветеранам Десантно-штурмових військ за сумлінне виконання конституційного обов’язку, відвагу та героїзм, виявлені під час захисту територіальної цілісності України.

Бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я, добробуту, незламності духу, нових успіхів і перемог на благо України.

Слава українським десантникам!

Слава Україні!”

Фото: АрміяInform

Перейти до вмісту