Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

Засідання постійної комісії Полтавської обласної ради з питань ЖКГ, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку

Засідання постійної комісії Полтавської обласної ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку (наживо)

4 жовтня о 10 годині розпочалося засідання постійної комісії Полтавської обласної ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку.

До проєкту порядку денного включено питання:

1. Про розгляд проєкту рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 06 липня 2021 року № 217 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства “Лубнитеплоенерго”».
2. Про розгляд проєкту рішення «Про внесення змін до рішення від 12 липня 2018 року №777».
3. Про розгляд питання «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним підприємством теплового господарства “Полтаватеплоенерго”».
4. Про розгляд питання «Про надання дозволу КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ” на отримання кредиту на умовах овердрафту».
5. Про розгляд питання «Про збільшення статутного капіталу КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ”».
6. Про розгляд питання «Про погодження КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ» інвестиційної програми та плану розвитку.
7. Про розгляд питання «Про надання дозволу КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ” на придбання транспортних засобів через фінансовий лізинг.
8. Про розгляд проєкту рішення «Про внесення змін до Обласної програми фінансової підтримки підприємств комунальної теплоенергетики та водопровідно-каналізаційного господарства Полтавської області на 2019 – 2021 роки».
9. Про розгляд проєкту рішення «Про здійснення місцевого запозичення у 2021 році».
10. Про розгляд проєкту рішення «Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів обласного бюджету та коштів підприємств, установ, організацій, що належать до спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Полтавської області».
11. Про розгляд проєкту рішення «Про внесення змін до Програми та підтримки Полтавського обласного комунального підприємства “Аеропорт- Полтава” на 2021 – 2023 роки».
12. Про розгляд проєкту рішення « Про Звернення депутатів Полтавської обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо недопущення підвищення тарифів для населення».
13. Про розгляд листа КП ПОР «Полтававодоканал» щодо надання погодження на зменшення розміру відрахувань частини чистого прибутку за I півріччя 2021 року на суму визначених капітальних видатків, спрямованих на аварійно-ремонтні роботи капітального характеру каналізаційного колектору заводу «ГРЛ» д 900 по вул. Космічній в с. Яр та капітального ремонту ділянки каналізаційного колектору заводу Знамено вул. Київське шосе, 70 А.
14. Про розгляд листа генерального директора ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» О. Олексенка щодо можливості фінансування підприємства з метою запобігання кризової ситуації з опаленням.
15. Про розгляд листа генерального директора ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» О. Олексенка стосовно погодження створення дочірнього підприємства ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» з метою поліпшення сервісу обслуговування споживачів житлово-комунальних послуг, які надає та планує надавати підприємство.
16. Про хід виконання Комплексної програми поводження з твердими побутовими відходами у Полтавській області на 2017 – 2021 роки.
17. Про підсумки опалювального сезону 2020/21 року та завдання з підготовки до опалювального періоду 2021/22 року.
18. Про стан капітальних та поточних ремонтів об’єктів соціальної сфери, культури, молоді та спорту Полтавщини у рамках Програми «Велике будівництво».
19. Про стан капітального, поточного, середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення в розрізі новоутворених районів їх утримання та стан співфінансування даних робіт органами місцевого самоврядування.
20. Про хід виконання обласної Програми забезпечення молоді житлом на 2018 – 2022 роки.
21. Про хід виконання Цільової регіональної Програми «Власний дім» на 2017 – 2021 роки.
22. Про розгляд звіту про стан водоспоживання в об’єднаних територіальних громадах Полтавської області.
23. Різне.

Перейти до вмісту