Ви тут:
Суспільство Україна 

За першу добу дії нових карантинних правил до поїздів не пустили 175 пасажирів, – Укрзалізниця

За першу добу дії нових карантинних правил до поїздів не пустили 175 пасажирів, – Укрзалізниця

За підсумками першого дня дії нових карантинних правил щодо перевезення пасажирів з наявними COVID-сертифікатами чи ПЛР-тестами до поїздів не допустили 175 пасажирів.

За інформацією “Укрзалізниці”, для врегулювання ситуацій до поїздів 25 разів викликали представників Національної поліції.

Читайте також: Нові правила пасажирських перевезень діють лише для потягів далекого сполучення, – Укрзалізниця.

В “Укрзалізниці” нагадали, що пасажири можуть зробити експрес-тести на COVID-19 на 10 залізничних вокзалах: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Мукачево, Кривий Ріг, Вінниця та Полтава (станція Полтава-Київська).

У разі негативного тесту пасажири зможуть здійснити посадку до поїзда. Вартість такого тестування для осіб, які мають квиток на поїзд – 350 гривень. Відучора, за даними УЗ, на залізничних вокзалах зробили більше ніж 1500 тестів, з яких 30 виявилися позитивними.

Крім того, у пунктах вакцинації, що працюють уже на 10 вокзалах, можна зробити щеплення від COVID-19 і з відповідним документом сісти у поїзд. За добу у зазначених пунктах уже вакциновано близько 700 людей, повідомили в “Укрзалізниці”.

Фото 5.ua

Перейти до вмісту