Ви тут:
Суспільство Україна 

В Україні оголосили конкурс для художників та фотографів: як взяти участь

В Україні оголосили конкурс для художників та фотографів: як взяти участь

Компанія Samsung Electronics Україна оголосила конкурс “ART The Frame” для художників та фотографів віком від 18 років.

Про це повідомляє Samsung Newsroom Україна.

Щоб стати учасником конкурсу необхідно зареєструватися на сайті. Після цього завантажити свої роботи у категорії “Художники” або “Фотографи”. Заявки на участь можна подавати до 31 жовтня.

Тема конкурсних робіт для художників – “Україна через 100 років”. Тема для фотографів – “Моя Україна”.

“Важливим стратегічним напрямком компанії Samsung Electronics є підтримка розвитку мистецтва. Завдяки телевізорам The Frame поціновувачі зможуть додати більше мистецтва в повсякденне життя, адже він здатен показувати вишукані твори відомих художників і фотографів. Ми надзвичайно раді започаткувати конкурс ART The Frame в Україні, який сприятиме популяризації сучасного українського мистецтва та допомагатиме відкривати все більше нових талантів у сферах живопису та фотографії”, – зазначила керівниця відділу маркетингових комунікацій Катерина Фесюк.

Учасники, які займуть перше та друге місця в категорії “Художники” матимуть можливість пройти навчання в Київській Академії Медіа Мистецтв на курсі “Artist”.

Переможці з категорії “Фотографи”, які посядуть перше та друге місця, зможуть безплатно навчатися на авторському курсі Дмитра Богачука в Київській Школі Фотографії.

Учасники, які посядуть треті місця, отримають сертифікати на 5 тис. гривень. 

Також переможці зможуть потрапити в галерею мистецтв Art Store для Samsung The Fram.

Оцінюватиме роботи учасників професійне журі.

Фото artframe

Перейти до вмісту