Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Успішні практики безпеки в громадах: для голів громад Полтавщини провели семінар

Успішні практики безпеки в громадах: для голів громад Полтавщини провели семінар

12 жовтня Асоціація “Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування” організувала семінар-нараду для голів та їх заступників територіальних громад Полтавської області.

Під час семінару “Успішні практики безпеки в громадах” підполковник поліції, начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Полтавській області Роман Ніколаєнко презентував проєкт “Поліцейський офіцер громади”, який вже впроваджується у громадах області.

“Цей проєкт впроваджується в Полтавській області більше року. На сьогодні в 22-х територіальних громадах запрацювали 30 поліцейських офіцерів. Проєктом передбачено, щоб кожна громада мала свого поліцейського офіцера, який постійно проживає, працює і 80% робочого часу перебуває на території громади”, – розповів Роман Ніколаєнко.

 

Сільські голови Великобудищанської громади Микола Шаблій та Ромоданівської громади Олександр Верещака поділилися досвідом з впровадження проєкту.

Виконавчий директор Асоціації “Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування” Володимир Микійчук зазначив, що проєкт “Поліцейський офіцер громади” є досить важливим та необхідним для громад.

Експерт із питань в земельних відносинах Галина Мусієць розповіла учасникам семінару про законодавчі нововведення в земельному законодавстві, зокрема про дерегуляцію та спрощення багатьох земельних процедур.

Новітні енергоефективні “Рішення” щодо модернізації/реконструкції систем теплопостачання презентував керівник ТОВ “Сінвест Груп” Ігор Кучеренко. А маркетолог Полтавського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства Віктор Лебедєв презентував каталог продукції та послуг підприємства.

Перейти до вмісту