Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

УХЛ: “Кременчук” у домашньому матчі розгромив “Дніпро”

УХЛ: “Кременчук” у домашньому матчі розгромив “Дніпро”

Представники Полтавщини забили 7 “сухих” шайб.

Як розповіли у ХК “Кременчук”, з самого початку жарко було не тільки на льоду, але і на трибунах – херсонців приїхали підтримати десять вболівальників. Обидва сектори фанів зробили яскраве шоу у вигляді скандування під барабани протягом усього матчу.

Вже на початку першого періоду рахунок відкрили кременчуківці – Дмитро Созонов вийшов віч-на-віч і закинув шайбу в порожній кут воріт. «Кременчук» через три хвилини подвоїв перевагу – гол на рахунку Тимура Гриценка. Нападник оформив дубль, закинувши третю шайбу господарів. Під завісу першого періоду кременчуківці реалізували більшість – Олександр Яковлєв оформив 4:0 на табло. Після закинутої шайби гості змінили екскременчуківець Едуарда Захарченко у воротах.

Читайте також: У Полтаві визначились чемпіони України з карате

У другій двадцятихвилинці «щуки» не дозволяли «містянам» збільшити свою перевагу, але «Кременчук» атакував ворота «Дніпра» та Сергій Писаренко не впорався з кидком Антона Кошелєва 5:0.

У третьому періоді Владислав Грицких закинув у верхню дев’ятку – 6:0. Після Всеволод Толстушко реалізував штрафний кидок, збільшивши рахунок на табло. Матч завершився із рахунком 7:0.

Кременчуківці набрали 19 очок після 13 ігор та займають другу сходинку в турнірній таблиці.

Воротар «Кременчука» Михайло Боярчук зробив третій шатаут у сезоні. Найбільше очок у матчі набрав Тимур Гриценко (2+1).

Перейти до вмісту