Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Заводській громаді за годину обікрали магазин та кафе: поліція затримала підозрюваних

У Заводській громаді за годину обікрали магазин та кафе: поліція затримала підозрюваних

В ніч з 16 на 17 жовтня у Заводській громаді невідомі особи через вікно проникли до приміщення магазину та місцевого кафе і викрали звідти товар та побутову техніку.

Про це повідомили у поліції.

«За відкритими кримінальними провадженнями поліцейські розпочали оперативно-розшукові заходи по виявленню осіб, причетних до злочину. Інформація про підозрілих чоловіків із пакунками, яких побачили на зупинці громадського транспорту, надійшла до дільничних інспекторів поліції від місцевих жителів. Поліцейські миттєво відреагували на повідомлення. Під час перевірки речей фігурантів слідчі виявили викрадене майно. Того ж дня чоловіків затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», – розповів начальник відділення поліції №2 (м.Лохвиця) Миргородського районного відділу поліції Геннадій В’юн.

Затриманими виявилися раніше судимі чоловіки 22-х та 20-ти років. Один з фігурантів мешкає у місті Лубни, інший – житель Донецької області.

Слідчі обом правопорушникам повідомили про підозру у вчиненні майнових злочинів. А 19 жовтня суд обрав підозрюваним запобіжний захід – тримання під вартою терміном на 60 діб.

За санкцією статті, яку інкримінують фігурантам, їм загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Перейти до вмісту