Ви тут:
Кримінал Суспільство Україна 

Викрали 19-річну дівчину та вимагали 2 млн євро: у Львові затримали злочинну групу

Викрали 19-річну дівчину та вимагали 2 млн євро: у Львові затримали злочинну групу

У Львові затримали викрадачів 19-річної дівчини, які вимагали 2 млн євро викупу. Серед учасників злочинної групи були двоє неповнолітніх.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора.

За даними слідства, підозрювані, під виглядом клієнтів, домовилися з 19-річною фотографом про проведення фотосесії у квартирі у Львові. Після того, як дівчина прийшла на зйомку, вони незаконно позбавили її волі та почали вимагати у її батьків гроші за звільнення доньки. У випадку відмови, погрожували розправою над нею. Після звернення батьків до поліції, правоохоронці оперативно встановили місце утримання дівчини, звільнили її та затримали викрадачів.

“Слідство триває, вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Заходи з викриття проводилися прокуратурою спільно з Головним управлінням Нацполіції у Львівській області та Управлінням СБУ в області”, – йдеться у повідомленні.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Фото: Офіс Генпрокурора

Перейти до вмісту