Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

У Горішніх Плавнях відбулась освітня конференція мініEdCamp

У Горішніх Плавнях пройшла освітня конференція мініEdCamp

Магістральна конференція мініEdCamp Horishni Plavni-2021 “На вістрі освітніх інновацій”, організована загальноосвітньою школою І-III ступенів №1 Горішньоплавнівської міської ради, пройшла у міському Палаці культури і творчості.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Горішньоплавнівської міської ради.

Координаторами мініEdCamp Horishni Plavni-2021 стали Наталія Тягай, Світлана Кострикіна, Олександра Романа, Наталія Манько, Наталія Мізіна.

Для освітян провели сесію з Леонідом Мироненко та Ольгою Гурською “Виміри стійкості: особистісний, шкільний, системний”. На онлайн-зв’язку була присутня експертка з Естонії, докторка інституту цифрових технологій Таллінського університету Марина Курвітс. До конференції доєднались гості з Києва, Вінниці, Кривого Рогу, Полтави та інших міст. 

Для учасників конференції прочитали лекції “Як розгорнути STEM-лабораторію в школі”, “Робототехніка: коли починати”, “Щасливе вчительство – успішне учнівство. Мотивація 3.0”, “Тоторо, добувайки і компанія. Що мультиплікація хоче розповісти дорослим про дітей”, “Лайфхаки для вчительства” та інші.

Довідка. EdCamp Ukraine – спільнота українських освітян, яка створена й діє за принципами всесвітнього руху EdCamp. EdСamp Ukraine є найбільшим освітянським рухом у країні, до якого приєдналися понад 34 000 освітян з усіх областей України, великих і малих населених пунктів.

Фото: Горішньоплавнівська міська рада

Перейти до вмісту