Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Скликають сесію Гадяцької міськради

Скликають сесію Гадяцької міськради

21 жовтня відбудеться друге пленарне засідання п’ятнадцятої сесії Гадяцької міської ради 8 скликання.

Проєкт порядку денного опублікували на сайті Гадяцької міськради.

На засіданні депутати міськради планують розглянути 22 питання та Різне:

  1. Про затвердження Положення про відділ ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Гадяцької міської ради у новій редакції.
  2. Про затвердження Положення Комунальної установи «Гадяцький інклюзивно-ресурсний центр» Гадяцької міської ради Полтавської області в новій редакції.
  3. Про внесення змін до структури та загальної чисельності комунального закладу «Гадяцький будинок культури» Гадяцької міської ради.
  4. Про внесення змін до структури та загальної чисельності комунального закладу «Гадяцька публічна бібліотека ім. Лесі Українки» Гадяцької міської ради.
  5. Про затвердження структури, загальної чисельності та штатного розпису Комунального підприємства «Гадяч-агро» Гадяцької міської ради.
  6. Про внесення змін до структури, загальної чисельності та штатного розпису Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадяцької міської ради.
  7. Про внесення змін до Програми розвитку і підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадяцької міської ради на 2021 рік.
  8. Про внесення змін до Програми розвитку і підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» на 2021 рік.
  9. Про внесення змін до Комплексної програми розвитку освітньої галузі Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.
  10. Про внесення змін до Програми оздоровлення та відпочинку дітей в Гадяцькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки.
  11. Про внесення змін до Міської Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2020-2024 роки.
  12. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Гадяцької громадської організації «Діти інваліди та інваліди з дитинства» на 2021 – 2025 роки.
  13. Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.
  14. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2021 рік.
  15. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч-житло» на 2021 рік.
  16. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Добробут» на 2021 рік.
  17. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.
  18. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.
  19. Про прийняття у 2022 році субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Краснолуцької сільської ради.
  20. Про порядок фінансування з бюджету Гадяцької міської територіальної громади об’єктів спільного користування у 2022 році.
  21. Про включення до Переліку об’єктів оренди другого типу частини нежитлового приміщення площею 46,6 кв.м. за адресою: вул. Лохвицька, 1, м. Гадяч та продовження договору оренди без проведення аукціону.
  22. Про передачу в постійне користування Комунальному підприємству «Гадяч-агро» Гадяцької міської ради земельних ділянок для сільськогосподарського призначення, які розташовані на території Гадяцької міської територіальної громади.
  23. Різне.
Перейти до вмісту