Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Сам собі адвокат”: у Полтавському ліцеї стартував курс тренінгів для школярів

“Сам собі адвокат”: у Полтавському ліцеї стартував курс тренінгів для школярів

У ліцеї № 33 реалізують проєкт, який у 2019 році переміг у міській цільовій програмі “Партиципаторне бюджетування (бюджет участі)”. Це курс тренінгів для школярів під загальною назвою “Сам собі адвокат”, авторкою якого є Каріна Пивоварська.

Як повідомили у Полтавській міській раді, перший заступник міського голови Валерій Пархоменко відвідав перше заняття і наголосив на унікальності ідеї навчального проєкту.

“Необхідно розповідати молодому поколінню про протидію цькуванню, а ще – вчити їх довірі та взаєморозумінню. Вкотре переконуюсь, що сьогодні, на відміну, від тих років, коли я навчався, є всі можливості отримувати необхідні для дорослого життя знання й компетентності. Дякую тим людям, що дбають про поширення правопросвітницьких заходів серед школярів та ініціюють їх. Це один із тих прикладів реалізації програми «Бюджет участі», де результат не видно одразу, але він однозначно позитивний”, – зазначив перший заступник міського голови.

Такі навчальні заходи найближчим часом проведуть у п’яти школах міста, а команди-учасники візьмуть участь у підсумковому правовому хакатоні, де позмагаються за звання кращих знавців у сфері право просвітництва.

Фото: Полтавська міська рада

Перейти до вмісту