Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Призначили головного арбітра матчу “Ворскла” — “Інгулець”

Призначили головного арбітра матчу “Ворскла” — “Інгулець”

Сергій Бойко судитиме домашній матч полтавців.

Як розповіли в УАФ, комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на матчі 10-го туру Vbet Ліги сезону-2021/2022.
Матч у Полтаві судитиме Сергій Бойко — один з кращих арбітрів України.

«Ворскла» — «Інгулець». 2 жовтня. Полтава. Стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського. 19.30. Арбітр — Бойко С.М. (Київська обл.), асистенти арбітра — Козорезов Д.В. (Одеса), Маланчук М.Б. (Чернівецька обл.), четвертий арбітр — Блавацький Р.А. (Львів), спостерігач арбітражу — Хіблін І.М. (Хмельницький). Делегат УАФ — Кузнецов М.С. (Хмельницький).

Сергій Бойко мав нетривалу кар’єру у якості гравця.

Він розпочав виступи на дорослому рівні в 1994 році за аматорську команду «Нива» з Випасного на Одещині, після чого грав за аматорський «Дністер» (Овідіополь). У сезоні 1995/1996 дебютував у професіональному футболі, граючи за клуб другої ліги «Дністровець» (Білгород-Дністровський). Перші два матчі в першому колі за білгород-дністровців Бойко грав на позиції захисника, а вже в другому колі був воротарем. Після зняття клубу зі змагань в 1996 році продовжив кар’єру на аматорському рівні, граючи за «Ниву» (Випасне) та «Рибак» (Одеса).

1998 року Сергій Бойко повернувся до професіонального футболу, ставши гравцем друголігового «Портовика» з Іллічівська (сучасний Чорноморськ), за який відіграв рік. Взимку 1999 перейшов до аматорського клубу «Рибак-Дорожник» з Одеси, в якому того ж року завершив кар’єру футболіста.

Перейти до вмісту