Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Полтавські спортсмени здобули два “срібла” та “бронзу” на чемпіонаті Європи з кіокушин карате

Полтавські спортсмени здобули два “срібла” та “бронзу” на чемпіонаті Європи з кіокушин карате

Четверо полтавських каратистів у складі збірної України взяли участь у 34-му чемпіонаті Європи з кіокушин карате KWF. Змагання відбулися в польському місті Свіноуйсьце.

На турнір з’їхалися близько 400 спортсменів із Польщі, Німеччини, Іспанії, Вірменії, Білорусі, Болгарії, Нідерландів, Великої Британії, Норвегії, України, повідомили у Полтавській ОДА.

Загалом українська команда з 25 спортсменів виборола 21 медаль різного рівня.

Полтавці ж здобули  два “срібла” та одну “бронзу”.

Срібними призерами стали Андрій Березін (16-17 років, до 60 кг) та Андрій Назимов (16-17 років, до 70 кг). Андрій Березін виборов перемогу в спортсменів із Болгарії, Вірменії та Польщі, але в фіналі  поступився бійцю з Вірменії. Андрій Назимов здолав спортсменів із Болгарії, Польщі та Вірменії, у фіналі поступився борцю з Болгарії.

“Бронзу” виборов Яків Хохоляк (14-15 років, до 70 кг). У першому поєдинку впевнено переміг господаря турніру, спортсмена з Польщі, але потім поступився в півфіналі борцю з Вірменії.

Олександр Калінін (дорослі 18-30 років, до 80 кг) почав виступ на турнірі впевнено, в першому поєдинку нокаутував спортсмена з Болгарії. В другому двобої Олександра зупинив спортсмен із Великої Британії.

“Вітаємо спортсменів з Полтавщини зі здобуттям призових місць на чемпіонаті Європи з кіокушин карате. Пишаємося призерами. Приємно, що наші спортсмени відомі далеко за межами області та України. Ці успіхи – результат таланту і наполегливої праці борців та тренерів. Своїми перемогами вони зміцнюють  авторитет нашого краю та прославляють регіон”, – привітав голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

Перейти до вмісту