Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Полтавець став чемпіоном світу з кікбоксингу

Полтавець став чемпіоном світу з кікбоксингу

В Угорщині протягом 14-21 вересня відбувся Кубок світу з кікбоксингу WAKO. Студент Полтавської політехніки  Михайло Сердюк змагався у складі збірної України й посів перше місце на головному татамі світових змагань.

Змагання проводять щорічно у Будапешті. Цьогоріч участь взяли понад 3000 спортсменів з усього світу, повідомляють на сайті Полтавської політехніки.

“Займаюсь у спортивному клубі “Легіон” близько 8 років. Виступаю на змаганнях різного рівня з тайського боксу і кікбоксингу. Кубок світу в Угорщині – перші мої міжнародні змагання. Ця перемога – результат моїх старань і тренерської підтримки. Дякую усім, хто був поруч під час підготовки й перемоги. Бажаю усім в навчанні й спорті максимально віддаватися улюбленій справі”, – розповів студент, 6-разовий чемпіон України з кікбоксингу WAKO і 3-разовий чемпіон України з таїландського боксу Михайло Сердюк.

У загальному заліку збірна України посіла другу позицію серед 46 країн-учасниць Кубка світу.

Світові змагання в угорській столиці, які відкладались майже на півтора року через світову пандемію, стали першим масштабним стартом для світової спільноти WAKO. Керівництво Всесвітньої асоціації кікбоксерських організацій провело генеральну асамблею, під час якої обрали нового президента європейського WAKO та членів правління континентального осередку, повідомляє пресслужба Національної федерації кікбоксингу України WAKO.

Перейти до вмісту