Ви тут:
Комуналка Полтавщина Споживач Суспільство ТОП-новина 

“Полтавагаз” планує підвищити тариф: проведуть громадське обговорення

“Полтавагаз” планує підвищити тариф: проведуть громадське обговорення

АТ “Полтавагаз” оприлюднив проєкт структури тарифу на послуги розподілу природного газу на 2022 рік. Відповідно до розрахунків, за 1 куб. м природного газу доведеться сплатити 5,4 грн.

Про це повідомили у пресслужбі “Полтавагаз”.

“АТ “Полтавагаз”, керуючись вимогами постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі НКРЕКП) від 30.06.2017 року № 866 “Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг” (зі змінами та доповненнями) оприлюднює проект структури тарифу на послуги розподілу природного газу на 2022 рік”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 1 січня 2021 року тариф на розподіл природного газу за 1 куб. м становить 2,316 грн (з ПДВ).

Як писали раніше “Новини Полтавщини”, тарифи на послуги розподілу природного газу на наступний рік затверджуються НКРЕКП щорічно, як правило – у грудні попереднього року. А гіпотетичне корегування тарифів на розподіл природного газу на 2022 рік в середньому по Україні не має перевищувати рамки інфляційних процесів.

У Полтаві проведуть відкрите обговорення проєкту структури тарифу на розподіл газу на наступний рік. Попередньо, обговорення проведуть 29 жовтня об 11:00 за адресою: м. Полтава, вул.Козака,2а. У разі погіршення епідеміологічної ситуації обговорення відбудеться в онлайн форматі. Посилання реєстрації для участі в обговоренні буде опубліковано на офіційному вебсайті “Полтавагазу” 29 жовтня о 10:00.

Зауваження та пропозиції приймають до 28 жовтня на електронну адресу: [email protected] та/або за номером телефону 0532-56-31-25.

Перейти до вмісту