Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Положення про старосту та зміни до бюджету громади: відбулася сесія Гадяцької міськради

Положення про старосту та зміни до бюджету громади: відбулася сесія Гадяцької міськради

На першому пленарному засіданні п’ятнадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання внесли зміни до бюджету громади на 2021 рік.

Сесія відбулася під головуванням міського голови Володимира Нестеренка. На пленарному засіданні були присутні 17 депутатів міської ради з 26 обраних, повідомили у Гадяцькій міській раді.

Депутати розглянули і затвердили зміни до структури Гадяцької міської ради та її виконавчого комітету, зміни та доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік, до бюджету громади на 2021 рік.

У зв’язку зі змінами в законодавстві України щодо розвитку інституту старост, для забезпечення представництва інтересів жителів населених пунктів Гадяцької міської територіальної громади, які увійшли до її складу відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України від 13.05.2020 №571-р “Про затвердження перспективного плану формування територій громад Полтавської області” прийнято рішення про створення Сарського старостинського округу Гадяцької міської територіальної громади та затверджено Положення про старосту Гадяцької міської територіальної громади.

Загалом депутати розглянули 40 питань порядку денного.

Фото: Гадяцька міськрада

Перейти до вмісту