Ви тут:

Подарунки на Новий рік – що вибрати?

Одним із самих очікуваних свят являється Новий рік, це не просто зміна дат, а символ оновлення і надії на краще. В ніч Нового року хочеться подарувати рідним та друзям щось, що принесе радість та позитивні враження. Більшість людей, хто не може самостійно придумати презент, просто питають у коханих та близьких про подарунки на Новий рік, які мрії чи бажання є на той момент.

Презенти дорослим

Незважаючи на плин часу і те, що дорослі можуть самостійно собі придбати все, чого хочеться, все одно приймати увагу і піклування приємно. Тож, враховуючи вік і інтереси, можливо дарувати в Новорічну ніч:

  • Книги – універсальний презент. Попитом користується як довідкова література, так і художня. Книга може бути дорогою, колекційною чи модного автора. Звичайно, враховувати інтереси того, кому вона призначається потрібно обов’язково. 
  • Теплі речі – взимку завжди не вистачає теплих, затишних речей, наприклад, м’якенького пледу, светра з оленями, яскравих шкарпеток чи панчіх, картатого шалика. Приємно отримувати подарунки, які навіюють відчуття спокою, піклування, затишку.
  • Парфуми – якщо людина близька і має якісь побажання на рахунок придбання ароматичних речовин, то можливо виконати в Новорічну ніч. Це можуть бути не тільки улюблені запахи, а й незвичні, наприклад, ароматичні свічки та лампи.
  • Розумну електроніку та побутову техніку – мало хто залишиться байдужим до сучасної техніки, що полегшує життя. Рекомендується придбати останні моделі розумних гаджетів чи побутову техніку, про яку мріють рідні.
  • Практичні дрібнички – не обов’язково дарувати якісь грандіозні речі, іноді достатньо дрібнички, але веселої або практичної, зокрема, 3d-ручки, книги-сейфу чи щось подібного.
  • Подарункові сертифікати – останнім часом набирають обертів незвичайні подарунки у вигляді вибухових вражень, і прицьому відпадає питання про те, що подарувати на Новий рік.

Не варто забувати і про іменні подарунки, прикладне мистецтво. Речі, створені своїми руками, викликають позитивні і теплі почуття.

Що дарувати дітям?

З одного боку, дітям вгодити важче, але вибирати подарунок значно легше, бо про що вони мріють, завжди говорять. Найбільшою популярністю користуються:

  • Розвиваючі ігри та іграшки – кожного сезону в дитячих руках з’являються якісь нові дрібнички. Вони мають позитивний вплив на розвиток. Це конструктори, різноманітні гаджети, інтерактивні іграшки, настільні ігри. Враховувати слід вік дитини і інтереси.
  • Солодощі – банально, але деякі діти мріють отримати солодощі. Якщо є якісь протипоказання, то вибрати можливо корисні, або приготувати самостійно, додавши фантазії.
  • Комікси, книги – малеча пізнає світ по картинках. Їм цікаві різноманітні яскраві комікси, книжечки. Підліткам теж приємно отримувати художні твори про улюблених героїв.

Ще дітлашні дарують теплі зимові речі і це практичний подарунок, та важливо вибирати модні зображення улюблених героїв з мультфільмів, якісь речі, що є у них, які носять чи використовують відомі персонажі.

Подарувати приємні враження не складно, важливо гарно прислухатись до бажань рідних і втілити їх в життя.

Перейти до вмісту