Ви тут:
децентралізація Полтавщина Суспільство 

П’ять громад з Полтавщини навчатимуться взаємодіяти з бізнесом та залучати інвесторів

П’ять громад з Полтавщини будуть навчатися взаємодіяти з бізнесом та залучати інвесторів

Клуб Ділових Людей Україна за підтримки Програми “U-LEAD з Європою” впроваджує ініціативу “Громада, дружня до бізнесу. Інструменти сприяння бізнесу у громадах”. На участь в ініціативі подали 264 заявки із 24 областей України. 

До участі у навчальній програмі відібрали 192 громади, з них п’ять – з Полтавщини. Це Диканська, Зіньківська, Лютенська, Новоселівська та Чорнухинська, повідомляють на сайті Клуб Ділових Людей.

“Диканська, Зіньківська, Лютенська, Новоселівська, Чорнухинська громади будуть навчатися взаємодіяти з бізнесом та залучати інвесторів”, – повідомили на фейсбук-сторінці ULEAD з Європою у Полтавській області.

Відібрані громади будуть поділені на невеликі групи, для яких буде проведено 3 навчальні семінари (онлайн) на наступні теми:

1.Модель системної взаємодії громади із локальним бізнесом.

2.Інструменти підтримки бізнесу в громаді.

3.Інструменти залучення інвестицій в громаду.

Навчання розпочнуться з 6 жовтня 2021 та триватимуть 2 місяці. Кожна громада протягом 29-30 вересня 2021 додатково отримає інформацію про деталі та графік проведення навчань.

За підсумками першого етапу буде відібрано 24 громади, які зможуть отримати консультаційний супровід в розробці та впровадженні інструментів сприяння бізнесу. Цей етап триватиме з лютого по червень 2022 року.

Перейти до вмісту