Ви тут:
Спорт Суспільство 

Олімпіада — 2022 пройде без іноземних глядачів, – ЗМІ

Олімпіада — 2022 пройде без іноземних глядачів, – ЗМІ

Проте вакцинація не звільнятиме від тестувань і “бульбашки”.

Як повідомляє “Суспільне”, Міжнародний олімпійський комітет (МОК) опублікував низку рішень щодо умов проведення наступних Олімпійських і Паралімпійських ігор-2022, що відбудуться в лютому й березні наступного року в Пекіні.

Зокрема, організаційний комітет Олімпіади вирішив, що через ситуацію з пандемією коронавірусу відвідати Ігри зможуть лише резиденти Китаю, які відповідатимуть антиковідним вимогам. Якими саме будуть вимоги, повідомлять пізніше.

Усі учасники змагань і члени делегацій, які не будуть повністю вакциновані, будуть вимушені відсидіти 21-денний карантин після приїзду. Організатори визнаватимуть всі вакцини, офіційно схвалені ВООЗ, а також відповідними міжнародними й національними організаціями. Окремо розглядатимуться спортсмени, які матимуть документ, що підтверджує медичну необхідність звільнення від вакцинації.

Слід відзначити, що на літні Олімпіаду й Паралімпіаду-2020 у Токіо також планували пустити лише вболівальників з Японії, проте врешті змагання проходили взагалі без глядачів.

Перейти до вмісту