Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині призупинено роботу хлібзаводу, – Держпродспоживслужба

На Полтавщині призупинено роботу хлібзаводу, – Держпродспоживслужба

Держпродспоживслужба призупинила роботу хлібзаводу, який виробляв хлібобулочні вироби і для закладів загальної середньої освіти Полтавського району.

Про це повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Полтавській області.

“На виконання п.5 протокольного доручення Прем’єр-міністра України. № 50773/0/1-20 від 14.12.2020 р., фахівці Полтавського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби 29.09.2021 року здійснили позапланову перевірку потужності – постачальника, який і є хлібзаводом, що виробляє хлібобулочні вироби у тому числі і для навчальних закладів загальної середньої освіти Полтавського району”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у Держпродспоживслужби, працівники потужності під час для виготовлення хлібобулочних виробів використовували повернутий з реалізації і не придатний для використання хліб і булочки, які були густо засіяні дрозофілами і слідами їхньої життєдіяльності.

“За наслідками позапланового заходу нагляду (контролю) рішенням виконувача обов’язків начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області від 30.09.2021 року №32 роботу потужності призупинено, про що повідомлено керівнику відділу освіти громади для врахування при організації харчування в підпорядкованих закладах освіти. Підприємство повинне у 10 – денний термін усунути виявлені порушення вимог законодавства і провести коригувальні дії, аби відновити роботу потужності”, – наголосили фахівці Держпродспоживслужби.

Фото: ГУ Держпродспоживслужби у Полтавській області

Перейти до вмісту